tisdag, november 13, 2007

UFO och Connoisseurs läsare...


Äntligen lite action om en av mina favorit-snackisar - Oidentifierade Flygande Objekt. a.k.a OFO (eller UFO i dagligt tal...)
Det är nämligen så att ett gäng piloter, världen runt, har krävt att olika länders nedlagda UFO-utredningar återupptas. Dessa piloter vittnar om ett otal möten med oidentifierade farkoster under årens lopp. De här mötena har varje gång envist bortförklarats från myndighetshåll med slentrianmässiga förklaringar om alldagliga, konventionella "fenomen". Dvs oidentifierade - ja, men oförklarliga - icke...men ingen har förklarat dem...
Piloter världen över har under andra halvan av 1900-talet sett enormt många, för dem, oförklarliga saker och det har skrivits rapporter i tiotusental. Nog får man säga att det är aningen uppseendeväckande! Det är ju ändå extremt väutbildade yrkesmän och kvinnor vi talar om. Och det har inträffat under de förhållanden de borde behärska som bäst, nämligen under flygning. Det finns såklart mängder med spännande rapporter men här kommer ett exempel:

"- Inget i min utbildning hade förberett mig på vad vi fick se. Det var varmt att röra vid och kändes som metall, berättade US Air Force-piloten James Penniston som i en skogsglänta en gång stötte på en triangelformad farkost med "blå och gula ljus som cirklade kring utsidan".

Efter 45 minuter blev ljuset mer intensivt, innan farkosten sköt iväg upp i rymden.

- Jag skrev i min loggbok: "Hastighet: omöjlig."

Flera:


"Rodrigo Bravo från Chiles flygvapen berättade om ett stort vitt ljus, omgivet av grönt och rött, som 1988 tvingade en Boeing 737:a att snabbt gira undan inför landning. Franska kollegan Jean-Charles Duboc talade i sin tur om en "enorm flygande skiva", 300 meter i diameter, som plötsligt blev genomskinlig och sedan försvann, nära Paris 1994."


Och apropå något helt annat - tidskriften Connoisseurs välbeställda läsare anser att vi svenskar jobbar för lite men bara 4% av dem själva vill jobba mer...
Hmmm...är det kanske så att dessa överklassmänniskor (för det är det - det är bara miljonärer som tillfrågats) som vanligt anser sig vara så suveräna att de kan kräva att pöbeln ska jobba mer, medan de själva inte behöver bry sig?

4 kommentarer:

Klockan 13 november, 2007 16:49 , Anonymous Anonym sa...

Haha, rolig artikel faktiskt, kolla löner och antal jobbade timmar själv, mot konsertmästarna på din egen arbetsplats.

Nike

 
Klockan 13 november, 2007 19:14 , Blogger Mange sa...

Japp, de har det bra...kanske fick de vara med i enkäten...?

 
Klockan 13 november, 2007 23:28 , Blogger Johan Ahlin sa...

Ge mig min UFO-Pärm Franzén, jag tror att du sitter på den. Eller?

 
Klockan 16 november, 2007 23:48 , Blogger Mange sa...

Den är inte din...den är fardin(s)!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida