torsdag, december 13, 2007

Halleluja - ta mej f-n!!

Om jag minns rätt är det bara tills för ca. ett år sedan Alliansen och framförallt Moderaterna var rabiata motståndare till grön skatteväxling. De var inte bara motståndare utan utnyttjade dessutom varje given stund att håna, häckla och allmänt förlöjliga Miljöpartiets klimatsträvan. Såg idag att Reinfeldt helhjärtat hyllade denna skatteväxling i friskt samspråk med Al Gore.
Härligt...eller?
Visst, ingen blir gladare än jag när politiker väljer den rätta vägen och tar sitt ansvar för miljön, men varför skulle det sitta så j-vla långt inne? Varför vara så infernaliskt feg att inte våga stå upp för miljöfrågorna förrän de har blivit politiskt gångbara? Eftersom Mp förespråkat detta sätt att lösa klimatfrågan under alla dessa år då det inte varit det minsta populistiskt och "röstfiskarvänligt" kanske ni politiker som nu styr ska lyssna på vad Mp säger nu och inse redan nu vad ni antagligen kommer tycka om tio år när även dessa frågor blir gångbara i er underliga värld...Halleluja!!

2 kommentarer:

Klockan 13 december, 2007 18:03 , Anonymous Anonym sa...

Ja nu är det sluthånat av Göran Persson och dom sk språkrören vilket är skönt,det aldrig roligt när ett pytteparti likt miljöpartiet som var vågmästare med sossarna,det kommer felbeslut av större karaktär när sådant inträffar.Man skall aldrig lita på någon som flinar när det pratas allvar inom politiken likt GP och hela miljöpartiet.

 
Klockan 13 december, 2007 23:56 , Blogger Mange sa...

Ursäkta...? Vem flinar åt vem? Hela Alliansen har suttit och flinat åt vår tids största och viktigaste fråga under många år. Nu när den är politiskt gångbar passar det, minsann. Lågt, otroligt lågt...

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida