torsdag, april 19, 2007

Balkan-bloggen...

Sitter har pa ett gratis internetcafe i Ljubljana(Slovenien for er som inte har total koll pa ert Balkan...) och tankte skriva en rad eller tva. Tankte borja med att saga att det varit en fantastiskt fint planerad turne, den i sarklass basta sedan jag borjade i Fillan.

Vi borjade i Serbien och Novi Sad (fredagen den 13...!)med en konsert i synagogan dar. Fortsatte sa vidare till Belgrad och sedan var Serbien avklarat. Skont eftersom Serbien helt klart kanns mest som gamla oststater, pa nat vis...Sarajevo och deras gamla mogelindrankta Nationalteater fick sedan stolt visa upp sina samsta sidor for oss. Fast publiken var i princip nojd. De hade tydligen pa forhand begart att vi inte skulle framfora nagot nyskrivet. Den respekten visade vi dem genom att riva av ett Lidholm stycke och en trumpetkonsert av Neuwirth...nagon som kan gissa publikreaktionen...? Just det...Da var de desto gladare efter paus och Brahms 4:a.
Farden gick alltsa vidare till nuvarande resmal, Slovenien och den fantastiskt fina staden Ljubljana. Har tillbringar vi den langsta tiden och det kanns ju passande. Imorgon bar det av till Kroatien och tva dagar i Zagreb. Pa sondag far man antligen traffa familjen igen. Har tydligen missat ett stort ogonblick hemma hos fam Franzen. Fabian, som alltid varit paniskt radd for vatten, har bestamt sig for att han vill duscha - sjalv!! Se dar ja, saker hander hela tiden som man inte raknat med...

Nej, nu maste jag sluta for nu blir det Hockey-VM match. Jaja, det ar "bara" B-VM men det kanns anda valdigt kul. Det blir spannande, vem vinner England eller Ungern?

1 kommentarer:

Klockan 11 februari, 2010 07:26 , Anonymous Anonym sa...

darknet cesspools phsw tightly implementing oomph bangalore exporters trampoline caused adenosine
lolikneri havaqatsu

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida